DJ Booths

Vaak wordt een associatie met een DJ Booth gemaakt als saai, altijd hetzelfde en niet interessant omdat het geen feestelijke uitstraling heeft. Een tafel met een mixer erop en afgerokt met een zwart doekje is dat inderdaad ook niet.

Als het aan ons ligt is dit verleden tijd. Elk evenement krijgt de DJ-Booth die het verdient! Op sommige locaties is een bepaalde sfeer gezet door interieur en styling, daar moet een DJ-set geen afbreuk aan doen. Door een bijpassende DJ Booth te kiezen, wordt het thema van uw evenement aangezet in plaats van doorbroken.

Een witte set met LED-verlichting, een strakke zwarte set of een grote industriële DJ-Booth: Het is slechts een greep uit ons assortiment.

Graag adviseren wij u al in het beginstadium over de sfeerinvulling van uw evenement. Afhankelijk van de locatie en het thema kunnen wij u een passende oplossing bieden.

DJ-Chair

Dit vernieuwende meubel is wel 'a different cup of thea'. De DJ staat niet te draaien maar hij zit! Deze DJ-booth is met zijn ingebouwde speaker perfect voor borrels en recepties tot 75 personen. Extra geluid is uiteraard leverbaar. Verras uw gasten met deze 'Human-iPod-Docking-Station'! 

White Booth

Voor kleine borrels en recepties wilt u de DJ wel in het zicht, maar geen zware stempel op uw evenement laten drukken. De White Booth is slechts een meter breed maar biedt wel ruimte aan een complete mixset. Strak wit en eventueel te voorzien van uw logo: Deze booth valt weg in de omgeving maar is opvallend voor de oplettende kijker.

LED booth

Inmiddels wereldberoemd in Nederland: De LED-booth. De favoriet van elke organisatie van evenementen in het chique segment. Deze DJ-booth is ontworpen en gebouwd door VanDijkeVormgeving en past in bijna elk interieur. Een oud monumentaal kasteel? De perfecte combinatie van oud en nieuw! 

Een hip en trendy bar? Deze booth sluit perfect aan. Een strandtent met  pastel-tinten in het interieur? Het is net alsof de DJ-booth bij het pand hoort.

Black Booth

Black Booth is ontwikkeld voor alle locaties die in hun interieur veel zwart hebben verwerkt of waarbij het idee is dat de DJ-booth gelijk aan de steaks moet zijn: Zwart. Ook bij de evenementen waarbij de DJ-booth geen uitgesproken uiterlijk moet hebben, past de Black Booth perfect. Door middel van LED-lampen in de poten te plaatsen komt de Black Booth tot leven en kan de kleur van uw thema worden aangestipt.

Silver Booth

Voor de industriële locaties, buiten-podia en andere uitgesproken plekken is er de Silver booth. Deze zilvergrijze booth staat te glimmen op uw evenement. Gebouwd van verstevigd aluminium truss is deze booth perfect te combineren met een grote truss-stellage voor dance-party's of met bijvoorbeeld 4 trusspalen met bewegend licht. Ook als losse booth komt de Silver booth goed tot zijn recht in bijvoorbeeld fabriekshallen, verbouwde boerderijen en andere industrieel evenementen-locaties.

Das booth

Een van de grootste booth's van Nederland is DAS BOOTH. Met zijn 250cm breed en 150cm hoog moet de DJ op een klein podiumdeel staan om z'n publiek nog te kunnen zien. Dit geeft gelijk aan dat de DJ achter deze booth serieus genomen moet worden. Das Booth is ontworpen voor dance-podia, discotheken en andere evenementen waarbij de DJ het absolute middelpunt moet zijn. De booth biedt genoeg ruimte voor het uitvoeren van een uitgebreide DJ-rider met uitgebreide mixset.

DJ Gear

Professionele apparatuur, allemaal te huur:

CD-spelers:
Pioneer CDJ-2000
Pioneer CDJ-2000 NEXUS
 
Mixers:
Pioneer DJM-700
Pioneer DJM-800
Pioneer DJM-900
Allen & Heath Xone92

Monitors:
EV ZXA1
EV ZXA5
L'acoustics 12XT
 
Koptelefoons:
Stanton PRO-2000
Pioneer HDJ-500
Reloop RH-3500
 
Diverse rider-uitvoering:
Ventilator
Tafel tbv cd's 200x100cm
Verlichting tbv CD's (LED zwanehals)
Microfoon Shure SM-58