Music & DJ's

Show Rental specialiseert zich al meer dan 10 jaar in het leveren van DJ’s, artiesten en concepten voor bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea en andere redenen voor een feest.


Elk feest of borrel begint met de juiste muziek. Hiervoor putten wij uit een pool van minimaal 12 DJ’s waarmee we bijna elke muziekstijl kunnen invullen.
Daarnaast beschikken werken we samen met gerenommeerde artiesten-bureau’s om muzikanten, bands of bekende artiesten invulling te laten geven aan uw evenement.


Als enige in Nederland hebben we vanuit eigen voorraad 9 DJ-meubels, allemaal geschikt voor een andere toepassing en in verschillende kleuren en stijlen. Afgeleid van deze meubels hebben we 5 concepten waarbij er altijd 1 past bij uw event.

Bruiloften zijn een aparte tak van sport. Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar wil iets anders. Vanuit die visie gaan we dan ook het gesprek aan: wat willen jullie op jullie feest? Een DJ of een band, eventueel artiesten of muzikanten ter ondersteuning? Met ons kan je alle kanten op, behalve de verkeerde.