Interview met Liz!

Na een lange zoektocht naar de juiste planner/planster hebben we d'r eindelijk gevonden!

Deze gezellige topper maakt sinds een paar maandjes deel uit van ons team en de planning loopt gesmeerd....

Wie ben je?

Hai! Mijn naam is Liz, ik ben 28 jaar en ben geboren & getogen in het pittoreske Harmelen.  In 2012 heb ik de opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Na mijn studie ben ik gaan reizen en dat doe ik nog steeds erg graag. Daarnaast houd ik van snowboard, skiën, lekker eten en het bezoeken van een dansbaar festival.


Wat is je functie?

Als planner bij Show Rental zorg ik ervoor dat mijn collega’s op de juiste tijd met het juiste vervoersmiddel bij de klant op locatie komen. Heel de dag puzzelen dus!


Hoe ben je bij SR terecht gekomen en waarom?

Een aantal medewerkers van Show Rental ken ik nog van mijn oude baan als sales- en event-manager. Rene was opzoek naar een planner en heeft mij toen via Linked-In benaderd. Na een kop koffie en een leuk gesprek was ik direct enthousiast om de functie van planner te gaan vervullen. Mede dankzij de werkwijze die ik vanuit mijn vorige baan van Show Rental ken en het aanstekelijke enthousiasme van de Show-Rentalianen wist ik dat ik hier mijn draai wel zou vinden. 

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn studie ben ik gaan reizen door Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji. Bij terugkomst kon ik vrijwel direct weer aan de slag bij FC Utrecht waar ik tijdens mijn studie een tweetal stages heb gelopen. In de wereld van evenementen ben ik blijven hangen totdat ik gevraagd werd om bij een ander bedrijf te komen werken als planner. Zij waren daar op zoek naar een bijdehante regeltante en zo maakte ik de overstap naar het kantoorleven. 


Hoe bevalt het klantencontact?

Ik heb relatief weinig klantcontact, maar als ik het heb vind ik het echt heel leuk. Klanten vriendelijk verder helpen doe ik graag en ik doe dan ook mijn best hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. 


Wat zie je als uitdaging binnen je werkveld?

Iedere week is weer een uitdaging om de planning rond te krijgen. Veel wijzigingen en last minute opdrachten zorgen ervoor dat mijn werk uitdagend blijft. Daarnaast gaan we de komende tijd kijken hoe mijn takenpakket uitgebreid kan worden, omdat ik klantcontact erg leuk vind en ik dat momenteel weinig heb.


Tot slot, wat zou je nog altijd eens willen doen?

Een jaar lang (of langer) de wereld over reizen met de liefde van mijn leven.

198 keer bekeken

Show Rental Hilversum

1e Loswal 22

1216 BE HILVERSUM

+31(0)35 6212340

info@show-rental.nl

Bank:    NL62 RABO 0177 4357 04
KVK:      65146727
BTW:    NL855998349B01

Op werkdagen 09:00 - 17:00 geopend. 

(Voorkom teleurstelling, neem voor bezoek graag even contact op)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Google Places - White Circle

© 2020 Show Rental