Interview met Monique

Benieuwd wie tegenwoordig de telefoon opneemt als u Show Rental belt? Monique stelt zich graag voor!Wie ben je? Hallo! Ik ben Monique, 59 jaar en werk inmiddels bijna 2 maanden bij Show Rental. Ik ben al 37 jaar getrouwd met mijn man Arie, heb 2 kinderen en 3 kleinkinderen tussen de 5 maanden en 5 jaar. Ik ben altijd erg avontuurlijk, heb veel gereisd en al veel van de wereld gezien. Daarnaast ben ik gek op Ibiza waar ik jaarlijks naar toe ga voor een ontspannen vakantie.

Wat is je functie? Front- en backoffice medewerker.

Hoe ben je bij SR terecht gekomen en waarom? Na 25 jaar in dienst te zijn geweest bij de NTR, ben ik na reorganisatie boventallig verklaard. Bij de  96ste sollicitatie was het raak en ben ik terecht gekomen bij Show Rental. Vervolgens heeft eigenaar Rene en zijn jonge team mij de kans gegeven weer aan het werk te kunnen. Ik ben onwijs blij dat ik dit team mag versterken!

Wat heb je hiervoor gedaan? 25 jaar heb ik bij de NTR gewerkt en ben ik begonnen bij de boekhouding. Daarna programmasecretaresse en daarna productieassistent. Ik heb daar toen vooral veel gewerkt voor radio 1 en radio 5. Naast radio ook voor televisie, o.a. de Moslim Omroep en het tv- programma Halve Maan.

Hoe bevalt het klantencontact? Zeer goed! Ik vind het hartstikke leuk. Contact met klanten is altijd wel mijn ding geweest en ik vind het altijd erg leuk om met de klanten van Show Rental te bellen. Ik hoop dat ze naast telefooncontact ook eens langs komen voor een kopje koffie, zodat ik ze ook persoonlijk kan ontmoeten. Naast mijn front- en backoffice werk zal ik ook bij enkele opdrachten op bezoek gaan om te kijken wat mijn collega’s buiten de deur creëren.

Wat zie je als uitdaging binnen of buiten je werkveld? Ik wil meer weten wat mijn collega’s op de werkvloer doen zodat ik hier ook wat meer van weet en erover mee kan praten. Al die moeilijke termen zeggen mij nog niet zo veel. Ik zou de jongens ook wel wat beter willen leren kennen. Daarnaast wil ik ook mijn best doen onze klantenkring uit te bereiden en tegelijkertijd onze positieve doelstelling te kunnen behouden.

69 keer bekeken

Show Rental Hilversum

1e Loswal 22

1216 BE HILVERSUM

+31(0)35 6212340

info@show-rental.nl

Bank:    NL62 RABO 0177 4357 04
KVK:      65146727
BTW:    NL855998349B01

Op werkdagen 09:00 - 17:00 geopend. 

(Voorkom teleurstelling, neem voor bezoek graag even contact op)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Google Places - White Circle

© 2020 Show Rental