Jelle en Jordy, bedankt!


Van studenten naar ware ontzorgers! Jelle en Jordy hebben met veel plezier en succes hun stage afgerond bij Show Rental. 

Hun ervaring? Lees hier het interview!

Jordy de Vrieze 26 jaar ROCvA Hilversum (Podium- en evenemententechniek, niveau 4)


Je stage zit er alweer op. Wat heb je allemaal geleerd bij Show Rental? Ik vond alle informatie die ik kreeg erg interessant. Ik heb veel geleerd over video techniek, zoals scalers, switchers, beamers, bekabeling en handige trucjes om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik heb ook veel lessen en cursussen met lichttafels mogen volgen. Hier had ik zelf om gevraagd en vond het heel fijn dat hier zo veel tijd voor werd genomen.

Wat vond je leuk en wat viel je tegen? Wat ik heel fijn vond bij Show Rental, is dat er veel naar je wordt omgekeken, er veel aan je wordt uitgelegd en er genoeg tijd wordt besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Mensen hier zijn altijd erg positief en eerlijk.

Verder een gezellige jonge ploeg en zeer goede werksfeer.

Niets viel me tegen bij Show Rental. Ik heb wel licht bediend op evenementen waar ik de muziek niet leuk vond, dat was ook het enige.. haha!

Hoe was de omgang met jouw collega’s? Zeer goed! Hele fijne communicatie onderling en genoeg tijd om mijn vragen te beantwoorden. Iedereen had en nam wel de tijd om mij iets te leren. Ik kon het erg goed met ze vinden. Daarnaast vind ik René echt een topbaas! Hij is respectvol, rechtvaardig en altijd te benaderen bij vragen of problemen. Dit vind ik een erg belangrijke eigenschap. Alleen maar lof over dit bedrijf!

Welk cijfer zou je geven aan jouw stageperiode bij Show Rental? 10+

Ben je tevreden over je stage bij Show Rental en zou je het aanbevelen? Ja en of ik Show Rental zou aanbevelen. Dat heb ik ook al gedaan op school bij andere studenten. Ik denk wel één van de beste stageplekken binnen de AV branche.

En nu? Vakantie vieren? Ik hoopte op een baan bij Show Rental, helaas was daar nu geen ruimte voor. Eerst nog even mijn examens afronden en dan een weekje naar Italië, daarna wordt mijn doel om een vaste baan onder 40-uurs contract te vinden binnen de AV branche. In tussentijd kan ik wel aan de slag als oproepkracht bij Show Rental!

______________________________________________________________________

Jelle Sülzle 19 jaar ROCvA Hilversum, Podium- en evenemententechniek niveau 4


Je stage zit er alweer op. Wat heb je allemaal geleerd bij Show Rental? Voornamelijk hoe ik me moet gedragen op de werkvloer met collega’s en met klanten. Ook heb ik veel geleerd over zowel licht, geluid als video techniek. Ik beschik nu over veel basiskennis en kan het meeste wel aansluiten en bedienen.

Wat vond je leuk en wat viel je tegen? Het samenwerken met collega’s en de diversiteit van klussen vond ik fantastisch.  Als ik iets minder leuk vond was het toch wel het niet-technische werk zoals rigging en podia opbouwen, maar dat hoort er toch wel bij.

Hoe was de omgang met jouw collega’s? Zeer makkelijk in omgang, ik had de mogelijkheid om veel vragen te stellen op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Iedereen stond wel voor mij klaar, dit was ook super goed voor mijn zelfverzekerdheid.

Ben je tevreden over je stage bij Show Rental en zou je het aanbevelen? Zeer tevreden bij mijn stage bij Show Rental! Ik heb met veel plezier hier stage gelopen en onwijs veel moois beleefd. Ik kreeg veel vrijheid om mijzelf te ontwikkelen, maar ook om aan school te werken. Ook qua planning waren ze erg flexibel, zo had ik naast stage ook veel tijd voor mijzelf. Ik heb meer geleerd dan ik verwachtte.

Ik heb eerst bij een ander bedrijf stage gelopen waar ik het echt niet naar mijn zin had. Planningen waren onduidelijk en we waren vaak onderbemand. Ik kon me totaal niet vinden in deze bedrijfscultuur, waardoor ik de stap heb gezet om mijn stage voort te zetten bij Show Rental. Hier heb ik absoluut geen spijt van!

Welk cijfer zou je geven aan jouw stageperiode bij Show Rental? 9

En nu? Vakantie vieren? Nu eerst mijn examens afronden, daarna ga ik er even lekker tussenuit naar Frankrijk. Na de zomer start ik een vervolg studie HBO Sales & Account Management. Naast deze studie ben ik bij Show Rental aangenomen onder een 24 uurs-contract, zodat ik de komende jaren veel kan leren in zowel praktijk als theorie.

74 keer bekeken

Show Rental Hilversum

1e Loswal 22

1216 BE HILVERSUM

+31(0)35 6212340

info@show-rental.nl

Bank:    NL62 RABO 0177 4357 04
KVK:      65146727
BTW:    NL855998349B01

Op werkdagen 09:00 - 17:00 geopend. 

(Voorkom teleurstelling, neem voor bezoek graag even contact op)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Google Places - White Circle

© 2020 Show Rental