Regie & concept

Veel van onze relaties hebben een compleet eigen evenement ingevuld en wel klaar staan, waarbij ons alleen gevraagd wordt om de technische zaken op ons te nemen en op audiovisueel vlak alle zorgen uit handen te nemen. De klant heeft dan een eigen regisseur die onze audio-, video- en lichttechnici aanstuurt tijdens het evenement.

Welke bloemen?
Ook komt het voor dat wij gevraagd worden om vanaf het begin traject mee te werken en te denken over het concept. Onze vragen veranderen dan van ‘op welk moment wilt u dat filmpje zien?’ naar ‘Wat is het doel van uw dag, wat is de doelgroep en met welk gevoel moet uw publiek naar huis gaan na het evenement?’ Met veel plezier geven we dan advies over de invulling van uw dag en onze regisseur ontfermt zich over het totaalbeeld op het podium, de kleur van het licht, de sfeer van het programma en zelfs de keuze voor muziek.

De keuze is aan u
De apparatuur, technici, project-leider, regisseur: alles is in huis. U mag beslissen in hoeverre u ons betrekt. En in de evenementen-branche is er altijd de gouden regel: last-minute veranderd alles. Dus wilt u op het laatste moment toch graag een uitgebreid productie-team in plaats van alleen apparatuur + bediening? Geef ons een bel, we komen eruit.