Techniek

Audio

Onze visie op audio tijdens congressen, presentaties en andere evenementen is simpel: De spreker moet voor iedereen goed verstaanbaar zijn op een manier die de natuurlijke verbale communicatie zo veel mogelijk benaderd.

Dat betekent dus dat wij altijd zoeken naar een oplossing waarbij uw publiek zo direct mogelijk het stem-geluid van de spreker hoort, dus niet overmatig hard en bij voorkeur vanuit de richting van de spreker.

Video

Het gebruik van Keynote, Powerpoint, Prezi en andere vormen van presentatie is niet meer weg te denken uit de congres- en presentatie-wereld. Steeds vaker worden presentaties ondersteund met video-weergave. Het is bij deze presentaties belangrijk dat het beeld goed zichtbaar is voor het gehele publiek. Wij zien dit als onze uitdaging. Door goed gebruik te maken van video-projectoren en flatscreens kunnen wij elk evenement van 20 tot 2.000 personen voorzien van kraakhelder beeld.

Licht

Uitlichting van podia
Dit betekent het maken van basislicht zodat uw act, artiest of band goed zichtbaar is voor uw publiek

  

Effect-verlichting
Hieronder verstaan wij alle vormen van verlichting die uw evenement kleur en dynamiek geven

  

Gobo-projectie
Elk logo of tekst-deel kunnen we projecteren en eventueel laten bewegen. De mogelijkheden zijn legio

  

Uitlichting van panden of natuur.
Uw huisstijl kunt u terug laten komen op uw evenement door het pand KPN-groen of het uitzicht over het water ING-oranje te maken