LiveStreams

Jouw boodschap digitaal overbrengen? We've got your back!

T-Mobile livestream Denk Producties.png

livestream
op locatie

''Wij komen naar je toe!''

Een online evenement organiseren, maar dan zonder zorgen of het technische wel goed komt? Dat kan via Show Rental! 

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van online evenementen. Jouw boodschap naar medewerkers thuis via een live verbinding? Een online talkshow om elkaar bij te praten? Een vergadering met medewerkers vanuit het hele land? 

 

Pak het professioneel aan met een online setting die wij voor je bouwen, op een door jou gekozen plek.  

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

DSC_4969.JPG

livestream locatie
 Hilversum

''Fantastische locatie in de mediastad van Nederland.''

Een online uitzending maken vanaf een uniek plek:

dan ben je hier aan het juiste adres. Je vindt deze studio in het centrum van Hilversum, op loopafstand van het centraal station en met parkeermogelijkheden om de hoek. 

De lichte ruimte maakt deze studio geschikt voor vrijwel iedere livestream. De opstelling passen wij aan op jouw wensen en ook de kleurstelling van de ruimte is flexibel.

Met het gebruik van meerdere ruimtes is deze studio ook voor hybride evenementen zeer geschikt. Online break-outs voor de kijkers thuis? Wij helpen je graag!

In de setting wordt uiteraard rekening gehouden met alle covid-19 maatregelen. Gasten en sprekers kunnen op 1,5m afstand met elkaar in gesprek terwijl de kijkers thuis en of in één van de ruimtes op allerlei manieren mee kunnen doen.

IMG_6655.JPG

livestream locatie 
Den Haag

''De Raadkamer, een prettige, gloednieuwe studio'

In het gebouw van NVvR vind je deze fijne studio, uitstekend bereikbaar en splinter nieuw. Deze studio is van alle gemakken voorzien en is sinds dit jaar ook beschikbaar voor derden. 

Ben jij op zoek naar een plek voor jouw livestream? Deze studio in het centrum van Den Haag is ideaal voor studio opnames en online uitzendingen. 

In de setting wordt uiteraard rekening gehouden met alle covid-19 maatregelen. 

DSC_4082.jpeg

livestream locatie
 UTrecht

''Sfeervolle locatie aan de Oudegracht met uitzicht op de Dom.''

 

Een online evenement met een authentiek gevoel:

dat kan in het monumentale pand van De Winkel Van Sinkel. Wij richten de Balzaal in met alle techniek die nodig is om jouw online evenement professioneel te kunnen draaien. De ruimte heeft grote raampartijen en authentieke details. Het prachtige uitzicht over de Oude Gracht maakt deze locatie helemaal af.

In de setting wordt uiteraard rekening gehouden met alle covid-19 maatregelen.