Onze LiveStream studio's

Jouw boodschap digitaal overbrengen? We've got your back!

DSC_4082.jpeg

livestream Studio UTrecht

''Sfeervolle studio aan de Oudegracht met uitzicht op de Dom.''

 

Een online uitzending maken met een authentiek gevoel:

dat kan bij 'Studio Utrecht’. In het monumentale pand van De Winkel Van Sinkel is de Balzaal ingericht met alle techniek die nodig is voor een livestream, webinar, of online talkshow. In de opzet van deze studio is uiteraard rekening gehouden met alle covid-19 maatregelen. Gasten en sprekers kunnen op 1,5m afstand met elkaar in gesprek terwijl de kijkers thuis op allerlei manieren mee kunnen doen.

DSC_3740.jpeg

livestream Studio Hilversum

''Een sfeervolle studio in de mediastad van Nederland.''

Een online uitzending maken met een authentiek gevoel:

dat kan bij 'Studio Hilversum’. In het monumentale pand van Theater Gooiland is de grote zaal ingericht met alle techniek die nodig is voor een livestream, webinar, of online talkshow. In de opzet van deze studio is uiteraard rekening gehouden met alle covid-19 maatregelen. Gasten en sprekers kunnen op 1,5m afstand met elkaar in gesprek terwijl de kijkers thuis op allerlei manieren mee kunnen doen.

102728882_4253112501373548_4704844868237

livestream Studio 

op locatie

''We nemen 'm gewoon mee!''

Een online uitzending maken, maar dan professioneel zonder zorgen of het wel goed komt...

Dat kan via Show Rental! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van online events. Jouw boodschap naar de mensen thuis via een livestream? Pak het professioneel aan, met een studio bij jou op kantoor, of misschien wel thuis?