Show Rental team 2020

Over ons

Wij bieden blije ontzorgers mét techniek!

Innovatie. Elke dag weer...

Het leveren van innovatieve technieken en concepten is geen simpele opgave. Kennis is de sleutel: Elke dag worden er nieuwe technieken geïntroduceerd. Het combineren van een aantal oude technieken kan al een vernieuwend concept opleveren. Show Rental is constant op zoek naar andere ideeen die een evenement een extra dimensie geeft voor haar gasten. 

 

Beleving. Kippenvel!

Tijdens het evenement moet de bezoeker het idee krijgen dat er iets bijzonders aan het gebeuren is. Soms kan dit door gebruik van innovatieve techniek, of door de keuze van een bijzondere locatie. Een andere keer is de thematische invulling van muziek, video en verlichting een goede manier om de bezoeker naar huis te laten gaan met een beleving die blijft hangen. Een vraag die wij vaak stellen aan onze relaties is  'met welk gevoel wil je dat je bezoekers naar huis gaan?' Op basis van onze kennis, ervaring en technische oplossingen zorgen wij ervoor dat dit doel bereikt wordt.

Ontzorging. Zoals nooit tevoren...

Wij hechten waarde aan communicatie, uitgebreid overleg en uitleg in het voortraject van het evenement. Zo proberen wij het gevoel te creëren dat er geen zorgen meer zijn met betrekking tot de techniek. Ook de keuze in de juiste apparatuur is hierbij van belang:

Show Rental gebruikt uitsluitend A-kwaliteit producten.
Voor een evenement wordt de tijdsplanning ruim begroot, de bevestiging op tijd verstuurd en achteraf zijn er geen financiële verassingen. Tijdens het evenement heb je het gevoel dat het communicatieve, pro-actieve personeel flexibel is en aanpassingen of problemen subtiel en snel worden opgelost. Het is ons doel dat je aan het einde van het evenement kunt zeggen : 'Eigenlijk heb ik me vanaf het begin geen moment zorgen gemaakt over de techniek, en geheel terecht want alles is naar/boven verwachting verlopen.'

 

Wat? Nee... Show Rental is geen verhuurbedrijf!

Wij leveren audiovisuele ondersteuning voor congressen, presentaties, vergaderingen, bedrijfs-evenementen en feesten.

Wij ondersteunen de klant in het vinden van de juiste techniek voor elk evenement.
Show Rental wil haar klanten laten ervaren dat techniek een verrijking is voor hun evenement in plaats van een noodzakelijk kwaad.

Door middel van innovatie worden evenementen voorzien van vernieuwende techniek en concepten die het publiek een herinnering of ervaring mee geeft. We willen een beleving creëren door gebruik te maken van techniek, gecombineerd met de ideeën van klant en Show Rental. Dit gehele proces wordt begeleid met uitgebreide communicatie en presentatie zodat de hoge verwachtingen worden waargemaakt of overtroffen, wat zal leiden tot ontzorging van jou als klant.

Show Rental | Audiovisuele Ontzorging

1e Loswal 22

1216 BE HILVERSUM

+31(0)35 6212340

info@show-rental.nl

Bank:    NL62 RABO 0177 4357 04
KVK:      65146727
BTW:    NL855998349B01

Op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 - 17:00 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Google Places - White Circle

© 2020 Show Rental

Show Rental logo.png