Once you go Show Rental....

Beretrots! Dat zijn we op de samenwerkingen met onderstaande locaties en organisaties waarbij onze ontzorging goed in de smaak is gevallen. 

''Een saaie referentie past niet bij Show Rental!''

 

''Mocht je op zoek zijn naar een Audio Visueel bedrijf wat alleen doet wat ze moeten doen,

dan is mijn advies: verder zoeken!

 

Deze harde werkers denken mee, zijn je constant een stap voor en zijn flexibel. Van klein feest tot groot congres; er is altijd wel een manier om het evenement professioneel door hen uit te laten voeren. Je merkt dat er binnen het bedrijf een goede sfeer hangt, want die nemen ze graag mee richting Gooiland om zo daar altijd met een lach en een behulpzame hand onze relaties te faciliteren!''

- Philip Lamers, Gooiland Hilversum

Gooiland
Gooiland
Gooiland

''Wij hebben voor Show Rental gekozen omdat zij begrijpen dat flexibiliteit voor ons erg belangrijk is. Zij hebben een topsysteem geleverd wat perfect aansluit op onze verwachting.''

 

- Dirk Velthuizen, Winkel van Sinkel Utrecht

Winkel van Sinkel
Winkel van Sinkel
Winkel van Sinkel

''Hier ligt al een relatie van ruim 15 jaar aan ten grondslag. En dat zegt denk ik een hele hoop. Show-Rental is voor mij een zeer betrouwbare partij. Een partij waar eigenlijk nooit wat te gek of te veel is. Een partij die out of the box durft en wilt denken. Behulpzaam, flexibel, zorgzaam en zeer prettig in communicatie!

 

Kortom, op naar de volgende 15 jaar!''

- Remco Smits, Green DNA

Green DNA
Green DNA
Green DNA

''Wij werken al vanaf 2010 samen met het team van Show Rental. Of het nu om het opvragen van een offerte gaat, het meedenken hoe de technische ondersteuning het beste kan worden ingevuld of de daadwerkelijke uitvoer, alles is snel, efficiënt en van hoge kwaliteit. Daarnaast is het team ook vooral zeer prettig om mee samen te werken.

Klantvriendelijk met een gezonde dosis humor!''

- Monica Kuppens, De Glazen Ruimte Maarssen

De Glazen Ruimte
De Glazen Ruimte

''Wij doen al onze seminars en incompanyprogramma’s met de mensen van Showrental.''

 

''Waarom? Drie redenen:

  1. Ze snappen onze kwaliteitsstandaard: vlekkeloze productie op topniveau. Alles doet het. Alles werkt. Altijd.

  2. Ze denken actief mee en komen met ideeën die we zelf niet hadden bedacht. (dat levert regelmatig een kostenbesparing óf een betere oplossing op)

  3. Het zijn allemaal leuke gasten om mee samen te werken. Waar je bij andere partijen moet hopen dat ze niet ‘die ene jongen die het nog moet leren’ sturen, is bij Showrental gewoon iedereen van topniveau en past naadloos in het team.

 

Ik steek mijn hand in het vuur voor deze dames en heren!''

 

- Hans Janssen, Denk Producties

Denk Producties
Denk Producties
Denk Producties

'' Starlive werkt al enige jaren met veel plezier samen met Show Rental.''

 

''Samen hebben we zowel grote als kleinere projecten verwezenlijkt. De korte lijnen, het snelle (af)handelen van vragen/mails/offertes maar bovenal het vriendelijke en deskundige personeel zorgen voor een fijne ervaring. Iedere keer weer. Show Rental weet waar ze over praten, denkt mee over oplossingen en voert projecten professioneel uit.''

- Sanne van Weerd, Starlive

''Zonder enige twijfel: het beste én vrolijkste AV-bedrijf van Nederland!''


- Maurits Ouweneel, Buro van Oranje

"Ik ben enorm tevreden over de dienstverlening van Show Rental.''

 

''Als je seminars wilt verzorgen van hoge kwaliteit, dan is het essentieel dat je de juiste professionals om je heen hebt die alle technische zaken regelen, die meedenken, creatieve voorstellen doen en alle zorgen uit handen nemen."

- Dr. Ben Tiggelaar, schrijver, spreker en gedragswetenschapper

“Voor een bijzonder thuiswerkseminar vanuit een grote lege theaterzaal heb ik ontzettend fijn samengewerkt met Show Rental. Tijdens de voorbereiding hebben we samen gezocht naar maximale oplossingen binnen de technische mogelijkheden. Ook tijdens de uitvoering heb ik de samenwerking als eerlijk, helder en positief ervaren. Fijne groep om mee samen te werken.”

 

- Jitske Kramer, corporate antropoloog & spreker - Human Dimensions

"In bijzondere tijden, moet je bijzondere dingen doen. Kun je niet meer live on stage je inspiratie kwijt, dan live online.

Dan heb je een partij nodig die het klappen van de zweep kent en jij je nergens zorgen om hoeft te maken. Dan heb je aan Show-Rental de juiste partner. Bedankt heren en dames, ook online staan jullie prettig op scherp voor succes!"

 

- Jan van Setten, spreker & auteur

"Show-Rental voert als slogan 'Audiovisuele ontzorging', en dat is exact wat ze leveren. Flexible, attente en een zeer zorgvuldige service waardoor ons event erg soepel is verlopen, en we tot op het laatste moment nog wijzigingen konden doorgeven."

 

- ChristenUnie

Show Rental Hilversum

1e Loswal 22

1216 BE HILVERSUM

+31(0)35 6212340

info@show-rental.nl

Bank:    NL62 RABO 0177 4357 04
KVK:      65146727
BTW:    NL855998349B01

Op werkdagen 09:00 - 17:00 geopend. 

(Voorkom teleurstelling, neem voor bezoek graag even contact op)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Google Places - White Circle

© 2020 Show Rental